Fritidsgruppen

Fritidsgruppen

 

I gruppen sitter

Niclas Larsson (ladubro styrelsen)

Marina Larsson (rödakorset)

Tomas Jansson (Lärbro IF)

Helen coughlin (fritisgården)

Mats Boman

Cecila Hammander

 

Parkprojektet.

Vi är i ideestadiet, så här tänker vi stort och vansinigt det är först i nästa steg vi behöver vara rellister! Så alla är välkomna med förslag.

 

Så här långt har vi kommit:En stor park, till för alla och den ska sätta Lärbro på kartan dock är huvudsyftet är en park som Lärbrobor vill besöka och trivas i varjedag, dit man går med barnvagnen eller om man vill bara vill promenra lite.Förslag som varit uppe till diskussion är bolebana, skateramper, damm (som ska gå att åka skridskor på vintern), strövområden, grusade gångar, lekpark, "hundgård" inhängnad rastplats för hundar.frisbeegolf. och öppna gräsplaner för att användas vid olika evenemang eller ta med sig filten och sitta på upplyst motionspår som kan användas för skidåkning på vintern, bör ligga i anslutning till parken men det är inte nödvändigtträd.

 

Vi behöver ett tema! men det ska inte bli en temapark. (vi har pratat om "se hela gotland utan att lämna Gotland (kopia på olika sevärdheter) unecos värdsarvslista, de 7 underverken,grillplatser.parkering, wc.

 

Alla som har ideer eller som vill ingå i arbetsgruppen är välkomna att maila till niclas@grannen.se.

 

Fritisgården

Det är igentligen inget projekt utan mer så att vi vill hålla oss uppdaterad nu när regionen har tagit över. För tillfället funkar allt fint där.

 

Lärbrodagen 2016 arrageras den 8/10!